36 skraldespande til et parcelhus

Der er stort skraldekaos i Slagelse kommune. Nogen borgere står uden skraldespande, en har fået alt for mange.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse kommune har fået ny skraldeordning. Ale borgere skal nu have to nye skraldespande. Men en fejl gjorde at Bruno Jensen fik 34 mere, end han havde brug for.

 - Da jeg kom hjem her i forrige uge, der var det ikke til at komme til. Min indkørsel var helt fyldt op, siger Bruno Jensen, der bor i Dalmose.

Det er renovationsfirmaet HCS, der står for den nye skraldeordning i Slagelse Kommune. Det er det samme firma, som har haft store problemer med at få styr på skraldet i Holbæk. I kommunen ved de ikke om fejlen ligger hos dem eller HCS. 

 - Han har i hvert fald har fået de skraldespande, han har brug for. Der sket en teknisk fejl, og den skal vi selfølgelig have rettet op på, siger Bo Gabe, der er kontorchef i Slagelse Kommune.

Mens de i Dalmose har skraldespande i overskud, så der mange borgere i kommunen, der er slet ikke har set noget til de nye spande. Kommunen skønner at mellem 1000 og 2000 borgere har fået en forkert eller slet ikke har fået en skraldespand.

Selv om Bruno Jensen både har ringet og mailet til kommunen, så har hans 34 ekstra skraldespande nu stået og blomstret op ad hæk¨ken i næsten to uger.

 - På et eller andet tidspunkt kommer der vel nogen og henter dem. Der må jo være nogen der savner dem, siger ham.

Slagelse Kommune modtager hver dag 800-1000 telefonopkald og 400-500 mails fra borgere, der har problemer med eller spørgsmål til den nye skraldeordning.

Hvis der er problemer med skraldeordningen, kan man komme med en fejlmelding på kommunens hjemmeside http://www.slagelse.dk/Nyheder/affaldsordning+i+kraft+8+september.htm.