¨

29-årig mand kørt ned med vilje

Foto: TV ØST

En 42-årig mand blev ved retten i Nykøbing Falster i dag varetægtsfængslet i fire uger, efter at han ifølge politiet i nat kørte ind i en anden mand med vilje.

 

Klokken 4.15 i nat blev en 29-årig mand fra Nordfalster kørt ned på fortovet på Vognmandsmarken i Vordingborg. Gerningsmanden var en 42-årig mand fra Kalvehave. Han kørte i følge politiet med vilje manden ned og flygtede fra stedet, hvorefter politiet anholdte ham.

- Han er sigtet for forsøg på manddrab. Det er selvfølgelig ud fra, at de foreløbige oplysninger siger, at han forsætteligt har påkørt den anden mand, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ud for gerningsstedet bor Alf Jensen. Han vågnede i nat, da episoden skete.

- Jeg hørte en bil der vendte på vejen og kom kørende med fuld skrald og med hjulspin. Og så hørte jeg et bump, da han blev ramt af bilen, siger Alf Jensen fra Vordingborg.

Børge Larsen vågnede også op til en noget mere dramatisk udsigt, end han er vant til.

- Jeg så ud af vinduet og kunne se, at der holdt en hvid politibil ude foran, og der stod en del politifolk omkring. Og så var vejen spærret af med polititape, siger Børge Larsen fra Vordingborg.

I følge politiet havde gerningsmanden og offeret været i kontakt med hinanden tidligere på aftenen. Den 29-årige mand er nu indlagt på Køge Sygehus med åbent benbrud, men er uden for livsfare.

- Det så lidt uhyggeligt ud, for han lå helt stille, han kunne lige så godt være blevet slået ihjel, siger Alf Jensen fra Vordingborg.

03:00 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App