¨

24-årig fængslet i intern rockerstrid

Foto: TV ØST

Grundlovsforhøret, hvor en 24-årig mand torsdag blev fremstillet for drabsforsøg, er endt med, at han er sendt i fængsel frem til 9. januar.

Et internt rockeropgør i gruppen Westside Nation er foreløbigt endt med, at en 24-årig mand er blevet varetægtsfængslet i 4 uger i Retten i Næstved.

Manden er sigtet for drabsforsøg i Næstved, hvor han den 26. november stak en 30-årig mand med kniv i hans hjem på Gallemarksvej i Næstved.

Manden blev stukket flere gange i ryg og mave, men kunne selv ringe efter hjælp og blev også senere meldt udenfor livsfare, og i dag torsdag lykkedes det så politiet at anholde den formodede gerningsmand.

- Der er tale om et internt opgør mellem 2 personer med relationer til Westside Nation. De er blevet uenige, mens de var til stede i offerets lejlighed, men hvad årsagen til uenigheden er, ved vi ikke. Det er noget af det, vi arbejder på at finde ud af, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Han understreger, at sagen ikke har noget at gøre med det skuddrab, der natten til mandag fandt sted på Morsøvej i Næstved. Her blev en 22-årig mand dræbt af skud affyret ind gennem hans vindue. Også han havde relationer til Westside Nation.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App