211 gazellevirksomheder i Region Sjælland: - Det er jo et skulderklap

Højdespringeren blev virksomheden Scan Con Team NO ApS fra Nørre Alslev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

1.100 procent.

Så meget har virksomheden Scan Con Team NO ApS øget sit bruttoresultat med i løbet af de sidste fire år. Og med det resultat er virksomheden nu blevet kåret som Region Sjællands gazellevinder i Børsens årlige gazellefejring af virksomheder, der klarer sig særligt godt.

- Det er jo et skulderklap, specielt overfor alle medarbejdere, der ligesom er med til at løfte hele det her, siger René Feldfoss Kania, administrerende direktør i Scan Con Team NO ApS.

quote Det er jo et skulderklap, specielt overfor alle medarbejdere, der ligesom er med til at løfte hele det her

René Feldfoss Kania, administrerende direktør i Scan Con Team No ApS

211 gazellevirksomheder 

Virksomheden formidler arbejdskraft til konkrete og afgrænsede opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, ofte skibsbygning i Norge.

Scan Con Team NO ApS finder medarbejderne til de enkelte opgaver i sin knapt 40.000 mand store personaledatabase, der består af både danske og østeuropæiske medarbejdere.

Artiklen fortsætter under boksen.

Fakta om Børsens gazellepris 2018:

I alt kan 211 virksomheder fra Region Sjælland nu kalde sig gazellevirksomheder i 2018, mens tre af virksomhederne kan kalde sig vindergazeller.

Udover Scan Con Team NO ApS, der vandt den regionale gazelle, modtog virksomheden Simik ApS fra Skælskør den såkaldte fremstillingsgazelle og Neurons Inc ApS blev digital gazellevinder.