¨

21-årig sigtet for manddrab nægter sig skyldig

Foto: TV ØST

Den 21-årige mand, der er sigtet for manddrab i sagen om drabet på 22-årige Edin Fakic i Næstved, nægter sig skyldig.

En 21-årig mand bliver onsdag eftermiddag fremstillet i grundlosvforhør i Retten i Næstved sigtet for manddrab og våbenbesiddelse.

Han nægter sig skyldig i anklagerne.

Den 21-årige blev sammen med en kvinde anholdt tidligt onsdag morgen og sigtet for manddrab på Edin Fakic, der blev skudt og dræbt på sin bopæl på Morsøvej i Næstved 9. december 2013.

Læs også: To personer anholdt i sag om rockerdrab

Fakic havde relationer til rockergrupperingen Westside Nation, der er en udbrydergruppe af Bandidos. De to grupper var i konflikt med hinanden, da skuddrabet skete, og i december sidste år meldte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ud, at drabsmanden skulle findes blandt Bandidos-folk.

Massivt politiopbud ved retten

Det er også i den gruppering, at de har fundet den 21-årige, som udover manddrab er sigtet for at være i besiddelse af det maskingevær, der blev brugt til at dræbe Edin Fakic med.

Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortæller, at anholdelsen af de to personer onsdag er sket i direkte forlængelse af, at politiet i december 2014 valgte at offentliggøre billeder af effekter som sko og et maskingevær, som mentes at være brugt i forbindelse med sagen.

Politiet var massivt til stede under grundlovsforhøret i retten - både ude og indenfor, hvor også nogle af den 21-åriges venner var dukket op. Retsmødet bliver holdt for lukkede døre, da politiet mener, at der stadig er en eller flere gerningsmænd på fri fod i sagen.

Her kan du høre, hvad politiinspektør Kim Kliver kan sige om sagen:

01:31 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App