19-årig mand anholdt for voldtægtsforsøg

Det lykkedes i nat politiet at anholde en 19-årig mand for forsøg på voldtægt, efter at en 21-årig kvinde anmeldte et overfald ved Sorø Akademi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere timers eftersøgen med hunde førte i nat til, at politiet anholdt en 19-årig mand fra Sorø. Klokken 21.08 modtog politiet en anmeldelse om, at en kvinde var blevet overfaldet på Skælskørvej i Sorø tæt på akademiet.

Den 21-årige kvinde blev efterfølgende kørt til undersøgelse på voldtægtscenteret i København, og en afhøring af hende har fået politiet til at behandle sagen som et forsøg på voldtægt.

- Hun kommer kørende på sin cykel og bliver hevet af den og trukket ind i et skovstykke. Her får hun hevet sit tøj af, men en forbipasserende mand hører hende skrige og går ind for at se, hvad der foregår, hvorefter gerningsmanden stikker af, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anholdt i sit hjem

Signalementet af gerningsmanden lød på, at han var uden fodtøj og kun iført lidt tøj og med resten af det under armen, da han stak af. Politiet arbejdede i området hele aftenen og noget af natten og kunne med hunde opspore manden omkring klokken 4.

- Vi havde først en mistanke om, at han kunne have taget toget, men sporene førte os til hans adresse i Sorø, hvor han blev anholdt, siger vagtchefen.

Den 19-årige forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdagen.