¨

18-årig kørte op mod 180 km i timen

Foto: TV ØST

Den 18-årige bilist der i går kørte galt på Vestmotorvejen kørte op mod 180 kilometer i timen. Det viser bilinspektørens foreløbige undersøgelser. Den unge bilist er nu varetægtsfængslet.

Sydsjællands og Lolland-Falster politi understreger, at bilinspektørens konklussioner er foreløbige og skal undersøges yderligere.

Men politiet har talt med vidner, der fortæller at de blev overhalet af bilen med de to unge, og de fortæller at bilen kørte med høj fart. Ved ulykken kom bilen ud i rabatten, snurrede rundt og endte ude på en mark. Ingen andre var indblandet i ulykken, der skete natten til lørdag på Vestmotorvejen ved Vemmelev.

En passager i bilen - også en 18-årig ung mand fra Fyn - blev dræbt ved ulykken. Føreren af bilen blev indlagt på Rigshospitalet med et brækket lårben. Han blev søndag varetægtsfængslet frem til den 27. september sigtet for uagtsomt manddrab.

Politiet har rutinemæssigt udtaget en blodprøve for at undersøge om føreren var påvirket af alkohol. Og man overvejer i øjeblikket, om man skal forsøge at få den 18-årige bilist varetægtsfængslet. 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App