17-årig truede personale i Borgerservice

En ansat i Borgerservice i Holbæk blev mandag truet af en 17-årig dreng. I sidste uge blev en kvinde dømt for at gå amok på personalet samme sted.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet måtte mandag eftermiddag til Borgerservice i Holbæk, hvor en 17-årig dreng voldte problemer.

Klokken 13.35 kontaktede personalet politiet, fordi han opførte sig truende over for dem, og tidligere på dagen havde han telefonisk truet sin sagsbehandler.

Formentligt narkopåvirket

Politiet kørte til Borgerservice og anholdt en ophidset og formentlig narkotikapåvirket 17-årig ung mand for truslerne mod personalet.

Hans bistandsværge blev underrettet om anholdelsen, og efter nogle timer i detentionen til afrusning blev han sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om trusler mod offentlig ansatte. Han blev løsladt efter afhøring, men vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen skal afgøres.

Læs også: Kvinde dømt for at kradse ansatte i Borgerservice

Personalet i Borgerservice i Holbæk er tilsyneladende udsat for lidt af hvert. Det er kun få dage siden, at en 40-årig kvinde blev dømt for i juni sidste år at have kradset 2 ansatte, revet brillerne af den ene og hive den anden i trøjen, fordi hun var utålmodig over ventetiden.