17-årig nægter sig skyldig i Kragenæs-drab

I januar sidste år blev 72-årige Poul Sørensen dræbt i sit hjem i Kragenæs. I retten har den yngste af de tre tiltale nægtet sig skyldig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag er andendagen i retssagen mod tre mænd, som er tiltalt for manddrab og hjemmerøveri i Kragenæs på Lolland sidste år.

Her blev 72-årige Poul Sørensen brutalt tævet ihjel, og gerningsmændene stjal nogle flasker vin.

I formiddag nægtede den yngste af de tiltalte, en nu 17-årig dreng, sig skyldig i manddrab og gav de to andre skylden. Det skriver folketidende.dk, som følger sagen.

Han forklarede i retten, at han slet ikke havde været på gerningsstedet, da den ældre mand blev slået med diverse redskaber og sparket. Han erkendte dog at have været med til at vende tilbage senere for at hente en lighter med den enes navn på, som var blevet tabt, og her stjal de også nogle flasker vin. Han pointerede, at han var sikker på, at Poul Sørensen var i live, da de tre forlod stedet.

Ifølge folketinde.dk hænger forklaringen dog dårligt sammen med flere sms-beskeder, og en samtale mellem den 17-årige og dennes mor, hvor han fortalte, at han havde været med til at slå en mand ihjel.