17-årig arbejdede på bordel

Ved en storstilet aktion rettet mod bordeller i Slagelse fandt politiet en 17-årig dansk pige, der angiveligt arbejdede som prostitueret. En er allerede anholdt i sagen, en anden eftersøges stadig.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går eftermiddags slog Midt- og Vestsjællands politi til mod adskillige bordeller i Slagelse. Målet for aktionen var prostitutions- og kvindehandlens bagmænd.

 

- Vi har allerede sigtet en person, og en anden vil også blive sigtet for at bistå personer under 21 år med at prostituerer sig. Det kan give op til 5 års fængsel, siger Jan Schmidt, Vicepolitiinspektør, Slagelse Politi.  

 

Udover den 17-årige fandt politiet to 18-årige kvinder, der arbejdede som prostituerede på bordellerne. Aktionen i går er den første af en land række den kommende tid.

 

- Det her er en del af regeringens handlingsplan mod prostitutionsmiljøets bagmænd. Det er primært dem vi går efter, understreger Jan Schmidt.         

 

Ved aktionen i går blev et ukendt kontantbeløb beslaglagt, og en 23-årig thailandsk kvinde blev anholdt. Kvinden havde ingen arbejdstilladelse og står nu til udvisning.