¨

17-årig arbejdede på bordel

Foto: TV ØST

Ved en storstilet aktion rettet mod bordeller i Slagelse fandt politiet en 17-årig dansk pige, der angiveligt arbejdede som prostitueret. En er allerede anholdt i sagen, en anden eftersøges stadig.

I går eftermiddags slog Midt- og Vestsjællands politi til mod adskillige bordeller i Slagelse. Målet for aktionen var prostitutions- og kvindehandlens bagmænd.

 

- Vi har allerede sigtet en person, og en anden vil også blive sigtet for at bistå personer under 21 år med at prostituerer sig. Det kan give op til 5 års fængsel, siger Jan Schmidt, Vicepolitiinspektør, Slagelse Politi.  

 

Udover den 17-årige fandt politiet to 18-årige kvinder, der arbejdede som prostituerede på bordellerne. Aktionen i går er den første af en land række den kommende tid.

 

- Det her er en del af regeringens handlingsplan mod prostitutionsmiljøets bagmænd. Det er primært dem vi går efter, understreger Jan Schmidt.         

 

Ved aktionen i går blev et ukendt kontantbeløb beslaglagt, og en 23-årig thailandsk kvinde blev anholdt. Kvinden havde ingen arbejdstilladelse og står nu til udvisning.  

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App