16-årig smed tøjet for fotograf

En fotograf med flere bestyrelsesposter fra Nørre Alslev tager billeder af afklædte piger under 18 år. Modbydeligt siger en af pigernes mor. Hendes datter ville stive selvtilliden af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

16-årige Sandie Larsen fra Nykøbing Falster har fået taget en serie topløse billeder.

- Det er for selvtilliden, prøve nogle ting, overskride grænser, siger Sandie Larsen.

Anden gang hun var hos fotograf Kim Borregaard Eriksen, siger Sandie, at han spurgte, om hun havde lyst til at smide toppen. Det overraskede ikke pigen. 

- Nej, det gjorde det ikke, han er jo fotograf, og de vil gerne have gode billeder, siger Sandie Larsen.

Sandie var hos fotografen sammen med sin 25-årige søster, men hendes mor vidste intet om de afklædte fotos.

- Jamen, jeg er målløs, det er en voksen mand, og det her er små piger, siger Sandies mor, Majbrit Larsen.

Billederne af Sandie er ikke ulovlige, og fotografen mener kun, han har hjulpet hende ved at tage dem.

- Jeg tror, jeg har hjulpet og støttet Sandie ved samtaler med hende og også ved at tage billederne, siger Kim Borregaard Eriksen, Guldborgsund foto.

De havde fået kontakt til hinanden på http://www.dkbn.dk/ - en ungdomschat side - og Sandie havde betroet ham, at hun led af et dårligt selvværd, og at hun havde nogle problemer med sin mor. Af samme grund besluttede han at tage billederne gratis. 

- Jeg synes, han burde have spurgt mig, om det var ok. Hun er kun 16 år og halvnøgen, siger Majbrit Larsen.

I dag fortryder fotografen han ikke tog kontakt til moren. 

- Selvfølgelig skulle jeg have talt med moren, den side af det ærgrer mig i dag, det plejer jeg altid at gøre, siger Kim Borregaard Eriksen.

Kim Borregård Eriksen er formand for repræsentantskabet på TV2 ØST, han har tre bestyrelsesposter i Venstre i Guldborgsund og har en ledelsespost i Kristelig Lytter- og Fjernseerforening. Formanden her vil tage en alvorlig snak med fotografen

- Vi tager det op på repræsentantskabsmødet midt i august, det er vi nødt til, siger Lars Peter Melchiorsen, formand for Kristelig Lytter- og Fjernseerforening.

Fotografen har allerede lovet formanden ikke at tage flere fotos af afklædte piger. Hvad billederne skal bruges til har Sandie endnu ikke bestemt sig for.

- Jeg kan jo ikke bruge det til noget som sådan, men bare overskride grænser og prøve noget nyt, det synes jeg er vigtigt.