16-årig pige fundet

16-årig pige udløste den helt store eftersøgning, da hun forsvandt under mystiske omstændigheder sent i aftes i Fårevejle Stationsby. Nu viser det sig, at hun valgte at overnatte hos en veninde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet med hunde skulle her til formiddag igen i gang med at lede efter pigen med hunde. Men kort før eftersøgningen skulle i gang, kunne ordensmagten afblæse den. Pigen dukkede op. Den 16-årige havde overnattet hos en veninde i Svinninge.

Pigen havde eller udløst den helt store eftersøgning i aftes og i nat.

Det skete efter hun ringede til sin mor i aftes kort efter klokken 23.00. Den 16-årige fortalte, at hun ville tage toget, så moderen kunne hente hende på Gislinge Station klokken 23.09. Men da toget nåede frem, var pigen væk.

Den urolige mor forsøgte at ringe til sin datter. Uden held. Moderen kørte så til Holbæk i håb om, at pigen var faldet i søvn i toget og derfor var kørt videre til endestationen. Men hun var der ikke.

Moderen kørte i stedet til Fårevejle, hvor hun og andre ledte efter Amanda i aftes. Hun alarmerede også politiet, der begyndte en større eftersøgning i nat i området.  Politiet fandt pigens mobil-telefon, der lå på stationen i Fårevejle. Men  pigen var forsvundet.

Eftersøgningen med hunde skulle i gang igen søndag ved middagstid. Men det blev altså ikke nødvendigt.