15-årig fandt lille dreng, der var faldet ud af vindue

Vinduet stod åbent, og hun gik ind og lukkede det, da hun opdagede at han var faldet ud, siger 15-årige Camilla Cecilie Jørgensen, der fandt den 1-årige Magnus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

1-årige Magnus faldt fredag aften ved 21-tiden ud af vinduet i sit værelse på 3. sal. Han faldt omkring 14 meter ned og landede på fliserne under vinduet. Ved et rent mirakel ramte han ikke et cykelstativ eller de parkerede cykler, der stod lige under vinduet.

Da Camilla Cecilie Jørgensen fandt ham, blødte han fra munden og fra en hudafskrabning i ansigtet. Hun bar ham over til sin far og gik sammen med sin mormor over for at fortælle familien, at hun havde fundet ham.

Det var her hun mødte den 16-årige babysitter, der passede Magnus og hans tre søskende. Forældrene var i Jylland.

- Vinduerne deroppe stod pivåbent - de stod lige ud i luften. Og da jeg kom op - gik hun ud ind for at se om han lå i sin seng. Så sagde hun - "det gør han ikke - han må være faldet ud af vinduet". Hun begyndte at græde og sige, at det var hendes skyld, fortæller Camilla Cecilie Jørgensen.

Til politiet har babysitteren angiveligt sagt, at den 1-årige Magnus selv har åbnet vinduet. Men vagthavende hos politiet i Holbæk vurderer ikke at ulykken bliver til en politisag.

Magnus er her til eftermiddag blevet overført fra Rigshospitalet til Holbæk Sygehus og har det i følge politiet godt. Han har ingen indre blødninger - kun ydre skrammer. Hans mor har ikke ville udtale sig om ulykken.

 

 

 

 

 

play
Hans Jørgen Kolmos

Professor om britisk virusvariant på plejehjem: - Bekymrende, men ikke uventet

play
Kildemarkscenteret i Næstved

Tre beboere smittet med britisk coronavariant på plejehjem i Næstved

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere