13-årige blev nægtet hjælp fra politiet

Politiet nægtede i nat at sende en patruljevogn ud, da to desperate 13-årige piger ringede efter hjælp. Pigerne var ved at blive overfaldet - men de blev beskyldt for at være hysteriske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kim Weiler Pedersens tillid til politiet led et alvorligt knæk i nat. Han var selv nødt til at beskytte sin 13-årige datter og hendes veninde mod vendindens far, der var gået amok. Politiet nægtede at sende en patrulje ud, da pigerne ringede efter hjælp.

De to piger skulle overnatte hos den ene. I løbet af aftenen blev faderen mere og mere beruset og voldsom. Det hele kulminerede, da pigerne var nødt til at låse sig inde på et værelse og ringe efter hjælp.

-Hun ringer til mig, og jeg kan høre, han råber og sparker på døren i baggrunden. Jeg siger til hende, at hun skal ringe til politiet, siger Kim Weiler Pedersen.

Men hos politiet får pigerne bare at vide, at de skal slappe af, og at politiet ikke vil sende en patrulje ud.

Se hele indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090104_13aarig.flv]

Kim Weiler Pedersen og hans ekskæreste, Christina Nielsen, der er mor til den ene, ankommer lige før pigerne skal til at springe ud af et vindue på første sal for at slippe væk.

De banker på døren og får lov at komme ind, men mens Christina Nielsen går ind til pigerne, går manden løs på Kim Weiler Pedersen.

-Da jeg kigger hen mod pigerne griber han mig om halsen, og vi vælter om på gulvet.

Efter en del tumult får Kim Weiler Pedersen holdt manden fast, pigerne og Christina Nielsen flygter ud af døren, Kim Weiler Pedersen følger efter dem, og de kører væk. Manden kaster flasker efter bilen, da de kører fra stedet.

Derefter kontakter Kim Weiler Pedersen og Christina Nielsen igen politiet. Denne gang sender de en patrulje ud, der anholder manden.

- Efter min datter har ringet til politiet første gang, ringer politiet til mig. De siger, at min datter er helt hysterisk, og om jeg ikke kan tage en taxa ud for at hente hende. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var sket, hvis jeg havde gjort det, så meget amok manden gik, siger Christina Nielsen.

Familien vil nu klage over behandlingen fra politiet.

Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi siger til TV2ØST, at de i dag ikke har haft mulighed for at undersøge sagen. Men det vil de begynde på mandag i forbindelse med klagen.