¨

11-årig pige truet af mand med grønt hår

Foto: TV ØST

En mand truede forleden en 11-årig pige med overfald og krænkelse, da de to mødte hinanden på en sti i Holbæk.

En 11-årig pige var forleden udsat for, at en mand truede hende, da hun kom gående på vandtårnsstien i Holbæk.

De to mødte hinanden ved 19.30-tiden tirsdag aften. Moren, der anmeldte episoden, har fortalt, at manden pludselig dukkede op bag hendes datter og sagde til hende, at hun skulle passe på. Ellers ville han overfalde og måske krænke hende.

Pigen tog sin telefon frem, hvorefter manden løb mod villavejene i området.

Manden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • 30-40 år
  • 185-190 centimeter høj
  • Kraftig af bygning
  • Mellemlangt hår, der var farvet grønt
  • Måske iført et tørklæde for munden, sort hue med bamsemærke foran, åbenstående sort jakke, sort hættetrøje, sorte joggingbukser og blå sko
  • Han talte dansk

Muligvis sammenhæng med sag fra onsdag

Onsdag var det fire piger på Isefjordsskolen, der var udsat for, at en fremmed mand antastede dem. Manden befandt sig på skolens område, da han pludselig trak sin lange jakke til side og løsnede sit bælte. Det fik pigerne til at stikke af. Om de to sager har nogen sammenhæng, ved politiet ikke, men Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi kan ikke afvise det.

- Vi ved det ikke, men det kan godt være. Signalementet fra Isefjordsskolen var så dårligt, at vi ikke ved, om der kan være tale om den samme, men det, der er givet nu, burde føre til nogle henvendelser, siger han.

Carsten Andersen påpeger dog, at der ikke nødvendigvis er tale om en mand med grønt hår. Pigen var skræmt og kan have forvekslet en grøn hue med farven på hans hår.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området i tirsdags, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Hør Carsten Andersen om sagen her:

01:40 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App