10.000 løbere i mål

Det er ti år siden Storebæltsbroen åbnede - og det blev i dag fejret af 10.000 løbere, der krydsede broen i det traditionsrige broløb.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken 16.00 lød startskuddet på dette års halvmaraton over Storebæltsbroen. Et par timer senere var smilene lige så store som muskelkramperne på den anden side.

Omkring 10.000 glade motionister løb de 21,0975 kilometer i høj sol. Heriblandt to ministre.

Flere broløbere kollapsede ved det sidste broløb for tre år siden, fordi der kun var to vandposter på ruten. det havde arrangørerne forsøgt at undgå i år ved at etablere vandposter for hver 4. kilometer og lejet vandtankvogne, som var placeret på broen.