¨

1000 skunkplanter afsløret

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

Politiet fandt torsdag formiddag et skunklaboratorium på en adresse i Kalundborg. Her viste en 36-årig mand sig at være 'gartneren'.

Politiet besøgte torsdag formiddag klokken 10.45 en adresse i Viskinge ved Kalundborg for at tale med en kvinde. Betjentene traf dog ikke kvinden, men mødte i stedet en 36-årig mand fra Kalundborg, der viste sig at have en form for grønne fingre.

Politifolkene havde ved ankomsten til stedet bemærket, at der udenfor var installationer, der lignede den slags, man bruger til skunkproduktion, og det viste sig da også, at der indenfor gemte sig 1014 skunkplanter. Den 36-årige erkendte straks, at det var hans 'have', og både planter og udstyr blev beslaglagt.

- 1000 planter er en pæn høst. Hvis man ligesom har 3 kategorier af fangster, er dette i den øverste kategori, lyder det fra Otto Storm, der leder af lokalpolitiet i Holbæk.

Stjal el

Den 36-årige blev sigtet for skunkproduktion, men også for tyveri af el, eftersom det viste sig, at den 36-årige havde sat en uautoriseret el-installation op.

Manden kan nu se frem til en tur i retten, hvor sagen skal afgøres. Proceduren er normalt, at man finder ud af, hvor meget aktivt stof, der er i skunken, og hvor meget hash det slutteligt vil give i gram. Afhængigt af størrelsen får han enten en bøde eller en fængselsdom, lyder det fra Otto Storm.

27:06 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App