10-årig sparket i maven

En 10-årig pige blev sparket så hårdt i maven af to andre elever, at hun kastede blod op. Pigens mor er chokeret og bebrejder Søndermarksskolen i Slagelse, at den ikke gør mere for at hjælpe pigen. Det skriver Sjællandske.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

10-årig sparket i maven så hun kastede blod op

 

I torsdags blev 10-årige Camilla Dandanell sparket af to andre elever fra hendes parallelklasse på Søndermarksskolen. Det gik så voldsomt for sig, at Camillas nyre blev beskadiget.

Hun kastede blod op flere gange, før hun blev hentet af en ambulance.

Camilla Dandanell blev først kørt til Slagelse Sygehus, så til Roskilde og endte på Holbæk Sygehus til observation.

Da hun dagen efter ikke har mere blod i urinen, bliver hun udskrevet. Camillas mor, Helle Dandanell, er stadig meget chokoret.

- Jeg er rystet og stadig helt rundt på gulvet over overfaldet, fortæller hun til Sjællandske og medgiver, at hendes datter ofte er grov i munden.

På den baggrund er det heller ikke første gang at Camilla er blevet overfaldet. Det er faktisk fjerde gang, at Camilla bliver udsat for vold.

- Jeg er skrækslagen for at sende hende i skole, og jeg venter bare på, at min telefon ringer med endnu et overfald. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke gør mere på skolen for at hjælpe min datter, fortæller hun.

Da Helle Dandanell i går kom for at hente sin datter på skolen, blev de begge bedt om at forlade området af ledelsen.

Viceskoleinspektør på Søndermarksskolen Lars Nør Bengtsson ønskede mandag ikke at udtale sig til Sjællandske om sagen.