¨

Programoversigt

Forrige >Næste
  • 09:30

    En god start - bevægelse og gulerodssuppe

    28:06 min

    En god start er taget til Odsherred. Programmet er med til træning til kræftramte og besøger en hjerneskadet, der har fået hjælp til at planlægge genoptræningen. Der er fokus på bevægelse i dagligstuen og der bliver lavet gulerodssuppe. 05. apr 2017

  • 16:00

    Ud i Naturen - Forårstegn i naturen

    08:21 min

    En gang om ugen går vi tæt på naturen – Det handler om alt det der sker i naturen, og de oplevelser man kan få ganske gratis. 26. mar 2020

  • 16:10

    Mig & Harley (5:8)

    27:07 min

    Vinteren er ved at være ovre og bikerne er derfor i fuld gang med at klargøre maskinerne til den kommende sæson. Så hjemme på værkstedet er Ronny i fuld sving med at få vækket sine to harleyer ud af vinterhiet. Hvilket ikke altid er en nem opgave. Produceret 2018. 20. sep 2018

  • 16:35

    Vores sygehus (13:18)

    22:30 min

    Vi følger livet på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg og Grindsted og får et unikt indblik i hverdagen hos de ansatte. Hver dag arbejder de for at gøre sygehuset til et trygt og godt sted at være - for dem er patienterne nemlig det vigtigste. 19. mar 2020

  • 17:00

    I skøn Forening - Radiohistorisk Forening

    08:09 min

    I skøn forening bliver der nørdet med elketronik i Ringsted, når vi besøger vennerne i Radiohistorisk Forening. 25. mar 2020

  • 17:10

    Vores talenter - Tunge løft i rødby

    Programmet hvor vi besøger talenter i vores region. Produceret i 2014.

  • 17:11

    Holmegaard Værk - Liv i Lütkens atelier

    07:43 min

    I denne serie følger vi tilblivelsen af Holmegaard Værk - et moderne museum med fokus på formidling af kunsthåndværk og kultur. Rammerne bliver det gamle Holmegaard Glasværk, som genåbnes i foråret 2020. 23. mar 2020

  • 17:23

    TV2 ØST Nyheder

    TV2 ØST Nyheder

  • 17:25

    Norden Rundt i 80 dage (2:14)

    28:00 min

    Det er grænseoverskridende at passere Polarcirklen. På jagt efter den Nordiske Sjæl er vi nået til Finland og forsætter vores eventyrlige rejse mod Nordkapp, og kommer tæt på den russiske grænse på vej mod Finmarken. 04. jan 2018

  • 17:55

    Nationalpark Thy (36:52)

    28:00 min

    Naturprogram fra Nationalpark Thy. Bliv inspireret til at komme ud i den frie luft og opleve Nationalpark Thy's storslåede natur. I dette program sætter fotograf Andreas Houmann fokus på talentet i Thy. Vi skal også se hvordan havet og vinden former landskabet, men også præger de mennesker, der bor i Thy. 07. sep 2019

  • 18:25

    TV2 ØST Nyheder

    TV2 ØST Nyheder

  • 18:30

    Tilbage til rødderne (7:10)

    28:23 min

    Kendte nordjyder tager os med tilbage til barndommens gade. 25. mar 2020

  • 19:00

    Silles hus - Forårstapas

    28:21 min

    Der er altid noget at gøre i Silles hus. Nu blir der plantet og sået i køkkenhaven. Hønsene får endelig udviddet deres hønsegaard, og Tina Noer indtager terrassen for at vise hvordan man hurtigt kan lave lidt lækkert til det arbejdende folk. 16. maj 2018

  • 19:30

    TV2 ØST Nyheder og TÆT På

    TV2 ØST Nyheder og TÆT På

  • 19:45

    Mad med Mads og David - Tun med spirer

    27:55 min

    Mads har hentet bønnespirer og andrer små vækster, som David bruger til råmarineret tun med nudler til. 27. mar 2020

  • 20:15

    Hvor kommer maden fra ? - Spirer fra Greenow

    08:19 min

    Mads Gudiksen besøger firmaet Greenow i Ringsted, der siden 80'erne har lavet bønnespirer og andre små vækster til hele landet. Det foregår i fugtige, mørke rum i et nedlagt slagteri. 27. mar 2020

  • 20:25

    Sobczyk og Sofie spiser kød

    29:09 min

    Den bornholmske kok Casper Sobczyk bliver udfordret på sin opfindsomhed, når Sofie Andersen inviterer ham med i køkkenet på havnen i hans barndomsby, Snogebæk. En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad Casper Sobczyk har at gøre med, før han skal trylle en lækker ret frem, som han skal imponere sin far med. I dagens program bliver Sobczyk overrasket med kød fra en helt særlig kvægrace. 27. mar 2020

  • 20:55

    Holmegaard Værk - Liv i Lütkens atelier

    07:43 min

    I denne serie følger vi tilblivelsen af Holmegaard Værk - et moderne museum med fokus på formidling af kunsthåndværk og kultur. Rammerne bliver det gamle Holmegaard Glasværk, som genåbnes i foråret 2020. 23. mar 2020

  • 21:05

    TV2 ØST Nyheder og TÆT På

    TV2 ØST Nyheder og TÆT På

  • 21:20

    Mad med Mads og David - Tun med spirer

    27:55 min

    Mads har hentet bønnespirer og andrer små vækster, som David bruger til råmarineret tun med nudler til. 27. mar 2020

  • 21:50

    Hvor kommer maden fra ? - Spirer fra Greenow

    08:19 min

    Mads Gudiksen besøger firmaet Greenow i Ringsted, der siden 80'erne har lavet bønnespirer og andre små vækster til hele landet. Det foregår i fugtige, mørke rum i et nedlagt slagteri. 27. mar 2020

  • 22:00

    Mød din mad - Vinavl

    På Hedegårdens Vinavl i Skødstrup plejer Simon sine 3000 vinstokke med nænsom hånd. Han har mange gøre mål på sin lille vingård, hvor trivsel er en vigtig faktor for både mennesker og vin.

  • 22:30

    Fabrikken: Hvidebæk Slagteri

    27:41 min

    Hvordan laver man en rød pølse? Hvilket noget kød bruger man til pølsen? Og er den røde farve egentlig kunstig? Det og meget mere bliver vi klogere på, når vi i Fabrikken besøger Hvidebæk Slagteri og Pølsefabrik i Jerslev lidt udenfor Kalundborg. 14. feb 2018

  • 23:00

    Sobczyk og Sofie spiser kød

    29:09 min

    Den bornholmske kok Casper Sobczyk bliver udfordret på sin opfindsomhed, når Sofie Andersen inviterer ham med i køkkenet på havnen i hans barndomsby, Snogebæk. En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad Casper Sobczyk har at gøre med, før han skal trylle en lækker ret frem, som han skal imponere sin far med. I dagens program bliver Sobczyk overrasket med kød fra en helt særlig kvægrace. 27. mar 2020