Virale vovser logrer derudaf på Youtube

Hundene Nono og Sia blev for lidt under 2 år siden verdenskendte, da deres ejere sendte dem på restaurant på Youtube. Og videoen har nu 21 millioner klik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der sker egentlig ikke så meget i videoen. To tålmodige hunde har sat sig til bords og venter på deres middag. I baggrunden tilbereder en tjener middagen til de to sweaterklædte charmetrolde. Fra videoen lyder der restaurantstøj, og da tallerknerne rammer bordets overflade, begynder de rørstrømske hunde at spise.

21 millioner klik

Men hvad er det? Med et par blege menneskehænder rækkende ud fra sweateren, spiser hundene med kniv og gaffel. Og kropssproget fra dem begge viser stor begejstring.

Og det afspejler sig ved nu over 21 millioner gange 6 minutters overspringshandlinger på det sociale videonetværk Youtube.

Der er altså tale om en sensation på nettet set med danske øjne. Det hedder i fagsproget en viral video, om hvilken man siger, er gået ’viral’. Det var TV2 ØST ude og tale med Charlotte Krogh og Kristian Septimus Krogh om.

Den var egentlig tænkt som en sjov fødselsdagsvideo til deres mor, keramikeren Birthe Krogh fra Nykøbing Sjælland. Oven i hatten er den blevet en af nettets helt store fællesoplevelser.

Se TV2 ØST’s gamle indslag her.

Og herunder kan du se orignialvideoen, der har fået folk over hele verden til at kaste op af grin.