Vinder af OL-rejse savnes

Danske Spil søger vinderen af OL-rejse til Rio med en kvart million i lommepenge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En heldig dansker vandt i slutningen af marts en ekstra gevinst i Onsdags Lotto: En rejse for to personer til OL i Rio med 250.000 kroner i lommepenge. Vinderen har endnu ikke meldt sig. Spillet er købt i Bog & Idé i Asnæs Centret i Odsherred. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- De 14 af vinderne har indløst deres præmie og booket plads på flyet til Rio i august. Men vi mangler at høre fra den sidste vinder, siger Rikke Grønborg Crown, Brand Manager hos Danske Spil.

Vinderen, der endnu ikke har meldt sig, har vundet i trækningen onsdag d. 30. marts. Og spillet er købt hos Bog & Idé i Asnæs Centret, der ligger i Odsherred.

- Den oprindelige frist for at indløse præmien med OL-rejsen var den 20. april, men vi har forlænget fristen til onsdag den 18. maj. Vi håber, vi med denne efterlysning kan få gjort opmærksom på det i lokalområdet, så vinderen finder ud af det og henvender sig. Det ville da være drønærgerligt at gå glip af den fantastiske OL-rejse, siger Rikke Grønborg Crown.

Selve gevinsten på de 250.000 kroner har vinderen et år til at få indløst.