¨

Vinder af OL-rejse savnes

Foto: TV ØST

Danske Spil søger vinderen af OL-rejse til Rio med en kvart million i lommepenge.

En heldig dansker vandt i slutningen af marts en ekstra gevinst i Onsdags Lotto: En rejse for to personer til OL i Rio med 250.000 kroner i lommepenge. Vinderen har endnu ikke meldt sig. Spillet er købt i Bog & Idé i Asnæs Centret i Odsherred. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- De 14 af vinderne har indløst deres præmie og booket plads på flyet til Rio i august. Men vi mangler at høre fra den sidste vinder, siger Rikke Grønborg Crown, Brand Manager hos Danske Spil.

Vinderen, der endnu ikke har meldt sig, har vundet i trækningen onsdag d. 30. marts. Og spillet er købt hos Bog & Idé i Asnæs Centret, der ligger i Odsherred.

- Den oprindelige frist for at indløse præmien med OL-rejsen var den 20. april, men vi har forlænget fristen til onsdag den 18. maj. Vi håber, vi med denne efterlysning kan få gjort opmærksom på det i lokalområdet, så vinderen finder ud af det og henvender sig. Det ville da være drønærgerligt at gå glip af den fantastiske OL-rejse, siger Rikke Grønborg Crown.

Selve gevinsten på de 250.000 kroner har vinderen et år til at få indløst.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App