¨

Vig Svømmehal atter ramt af uheld: Ny revne i bassinet

I weekenden har der endnu en gang været utætheder i Vig Svømmehal.

Vig Svømmehal har været mere end uheldige med brande og utætheder. I weekenden blev der fundet endnu en revne.

Først en storbrand i Vig Hallen forårsaget af en defekt ledning, så en påsat brand samme sted og med varmeskader i svømmehallen til følge, utætheder i bassinet og uenighed om, hvem der skal betale for lapningerne.

Vig Svømmehal har været meget igennem – og det fortsætter. Der har nemlig i weekenden været endnu en revne i bassindugen, lyder det fra den ledende halinspektør i Odsherred Kommune, Preben Nielsen.

- Vi har fået etableret et sladredræn, og det fortalte os op til weekenden, at der var trukket vand op til bagsiden af dugen, siger han.

Læs også Brugere må vente: Tvist forsinker genåbning af svømmehal

Men der gik ikke længe, før der kom styr på utætheden.

- Det var ikke særlig alvorligt. Det var en lille revne, som Aqua Wellness, der står for renovationen af vores bassiner, havde overset i forbindelse med, at de havde lappet bassindugen. Den har vi fået lavet, og vi kører videre.

Forventer at åbne den 1. september

Sidste år i september lukkede Vig Svømmehal efter at have været åben i knap tre uger efter en renovering. Det skyldtes, at bassinet var utæt. Siden har kommunen og hovedentreprenøren forsøgt at blive enige om, hvem der skulle betale for utæthederne. 

De håber dog på at kunne slå dørene op en gang for alle for badegæsterne den 1. september.

- Nu skal man aldrig give garantier, det har jeg da lært af hele det her forløb. Men der er ikke noget, der indikerer, at vi ikke skulle åbne cirka den 1. september, siger Preben Nielsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App