¨

Vig Festivallen slog rekord trods dårligt vejr

Foto: TV ØST

Selvom vejret for alvor viste tænder til Vig Festivallen, så satte den i år publikumsrekord. 43.000 gæster gik gennem portene til festivallen.

Møgvejr med stormende kuling og store mængder regn var ikke noget, der kunne skræmme gæsterne væk fra årets Vig Festival.

Festivallen har nemlig – igen – slået publikumsrekord. Det oplyser festivallens formand, Gustav Møller, til TV ØST.

- 42.900 passerede portene, og det er det hidtil højeste her på festivallen, siger Gustav Møller mandag.

Flest gæster var der lørdag aften, hvor mere end 15.000 mennesker var inde samtidig.

Vig Festivallen var ellers udfordret fra start, hvor et større blæse og regnvejr truede med at udskyde den officielle åbning af festivallen. Men festivallen regner det til trods med at have haft et godt år.

- Vi tæller stadig, så vi kan endnu ikke gøre omsætningen op. Vejret blev heldigvis bedre - især fredag og lørdag var gode. Men jeg gætter på, at vi lander lige under sidste års festival i overskud. Det dårlige vejr og nogle ekstra udgifter til at sikre festivallen mod vejret kommer til at koste lidt på bundlinjen, siger Gustav Møller.

Han betegner netop de mange frivilliges indsats for at åbne festivallen til trods for vejret som de, han vil tænke tilbage på fra årets festival.

- Det var en kæmpe stor fælles indsats, hvor rigtig mange mennesker løftede i flok for at det hele skulle lykkes. Det var fantastisk at se, siger festivalformanden.

Musikalsk mener han, at Lucas Grahams koncert lørdag var det største.

- Her lykkedes det at samle hele familien om en koncert. Han ramte virkelig præcist ned i publikum, siger Gustav Møller.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App