Vig Festival melder snart udsolgt

Når Vig Festival begynder næste torsdag, vil det være med fuldstændig udsolgt. Sådan lyder prognosen i dag fra festivalledelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med far og søn Helmig, Rasmus Seebach, Aura og Saveus blandt nogle af hovednavne er Vig Festival tæt på at have solgt samtlige billetter til festivallen, der begynder torsdag den 12. juli. 

- Vi er rigtig glade for vores billetsalg, siger formand for Vig Festival, Ole Larsen. 

- Vi har tidligere ligget 15% foran salget på samme tid sidste år, men på det seneste er det gået endnu stærkere. 

quote Vi har et rigtig godt program i år, vi har gjort meget ud af at markedsføre os som familiefestival med særlige billetter og en særlig campingplads til familier, og så er det nok vejret, der afgør det

Ole Larsen, formand for Vig Festival

Det er flere år siden, at festivallen kunne melde udsolgt på forhånd, men prognoserne peger på, at alt vil være udsolgt på mandag. 

- Så bliver vi 18.000 på pladsen inkl. børn under 12 år, som er gratis, samt alle vores frivillige, fortæller Ole Larsen. 

Det blev for presset

Der har tidligere været over 20.000 samlet til Vig Festival, men ifølge formanden har det været for presset, og derfor er antallet af billetter reduceret. Det er dog ikke derfor, festivallen er tæt på at melde udsolgt.

- Jeg tror, det hænger sammen med tre ting: Vi har et rigtig godt program i år, vi har gjort meget ud af at markedsføre os som familiefestival med særlige billetter og en særlig campingplads til familier, og så er det nok vejret, der afgør det. Vi kan ikke klage over noget, siger Ole Larsen. 

Vejret får også den konsekvens, at festivallen skal advare mod at bruge åben ild, og det bliver gjort med blandt andet skilte på campingområderne. Og så vil alle boderne også blive tjekket efter, så festivallen samlet set kan overholde afbrændingsforbuddet. 

- Men vi beklager os ikke. Vi kommer til at bruge noget ekstra vand i år. Både til publikum og til at vande vejene på området, så det ikke bliver for støvet, siger Ole Larsen. 

Vig Festival varer fra den 12. juli til og med den 15. juli.