Vig Festival 2021 udsolgt på en time

Langt de fleste, der havde købt billet til den aflyste Vig Festival 2020, beholdt den til næste års festival. Men der var 600 biletter til overs - og da de blev sat til salg, var de væk på et øjeblik.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En time.

Længere tid tog det ikke Vig Festival at sælge knap 600 billetter til næste års udgave af festivalen og dermed melde alt udsolgt. 

Billetterne var kommet retur som en konsekvens af, at årets festival er blevet aflyst på grund af coronavirus, og at de oprindelige købere ikke havde valgt at beholde deres billet til næste år. 

Det hurtige salg af de resterende billetter gælder festivalens bestyrelsesformand, Ole Nielsen.

- Vi var en lille smule spændte på, hvor mange der ville være interesseret i at købe en billet. Jeg er rigtig glad for, at salget gik så hurtigt, og at vi har helt ro på den front, det er en rar ting i den tid, vi er i i øjeblikket, siger han.

Håber på samme musikprogram

Årets udgave af Vig Festival skulle have været en jubilæmsudgave, da det er 25 år siden, den første gang blev afholdt. På musikplakaten var navne som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Malurt, Mads Langer og Phlake. 

I stedet er jubilæumsudgaven blevet rykket til næste år, hvor nu i alt 20.000 gæster festivalen. Ole Nielsen håber, at musikprogrammet bliver det samme til næste år. 

- Vi arbejder benhårdt på at få det helt samme musikprogram, som er et jublæumsprogram, og det ser rigtig lovende ud, siger Ole Nielsen.