¨

Verdensstjerner

Foto: TV ØST

Nono og Sia er formentlig landets mest kendte hunde. Deres optræden i YouTube-videoen 'Two Dogs Dining' har fået næsten 8 millioner mennesker fra alle egne af kloden til at finde dem på internetkanalen YouTube

Skulle nogen lide af opfattelse, at internettets magt er opreklameret, kan de godt tænke om igen. Søskendeparret Charlotte Krogh og Kristian Septimus Krogh, har bevist det modsatte.

Det der var tænkt som en sjov fødselsdagsvideo til deres mor, keramikeren Birthe Krogh fra Nykøbing Sjælland, er blevet en af nettets helt store fællesoplevelser.

Kort efter at videoen var lagt ud på YouTube, eksploderede antallet af seere, og da en bekendt gjorde den amerikanske TV-kanal  ”Good morning America” opmærksomme på de charmerende hunde, kom seerantallet op i millionklassen.

Det er en kreativ familie der har slået et stort hul ud til verden med deres  video, Charlotte Krogh er kunstmaler og Kristian Septimus Krogh er fotograf, - men  meget af æren for videoens popularitet må også tilskrives de to tålmodige hundeskuespillere, Nono og Sia.

03:00 Luk video

Deres talent er af verdensklasse. Se selv her

Du kan også se  et link til en af hundevideoens fans, der er blevet filmet af sine venner mens han nyder Two Dogs Dining. Find det her

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App