Værkstedbrand i Højby ikke påsat

Branden der natten til onsdag brændte et autoværksted i Højby ned til grunden er ikke påsat. Det fastslår brandteknikerne

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et værksted i Højby i Odsherred udbrændte natten til onsdag. Brandteknikere undersøgte onsdag de sørgelige rester, og de kan nu konkludere, at branden ikke er påsat. Det skriver Sjællandske.dk.

Det var ellers en voldsom brand, der brød ud i Højby. Branden udvekslede giftige røgskyer, der fik politiet til at slå alarm: Alle beboer i nærheden skulle blive inden døre, da det kunne være farligt at indånde røgen.

Læs også: Brand i autoværksted udsendte farligt røg i Højby.

Ægteparret der eger værkstedet, driver også en servicestation med tilknyttet vaskehal. De kan nu begynde oprydningsarbejdet, så de kan få værkstedet op at køre igen.   

Til dagbladet Nordvestnyt, siger Egon Lauritsen, fra Midt- og Vestsjællands politi, at alt tyder på, at der har været tale om en brand, der er opstået i værkstedets elektriske installationer, måske som følge af en kortslutning, som har ulmet i et stykke tid, og er brudt ud i lys lue, da der senere er kommet tilstrækkeligt med ilt til branden.

Det skriver Sjællandske.dk.