¨

Uventet besøg: Hvem savner denne papegøje?

Papegøjen opholder sig på parrets køkkenbord, hvor den skiftevis sover og spiser. Foto: Privat foto

Foto: Privat foto

1 af 2

Et par i Grevinge i Odsherred fik mandag aften besøg af en papegøje. Siden har parret forsøgt at finde fuglens ejere men indtil videre uden held.

- Vi stod i døråbningen og talte med naboen, da papegøjen fløj ned fra et træ og satte sig på min mands skulder, forklarer Mette, som siden mandag aften har taget sig af den vildfarne papegøje.

Manden, som tidligere har været fugleejer, tog det helt roligt, mens Mette var mere utryg ved situationen og fjernede sig nogle meter fra manden.

Ejere efterlyses

Alligevel valgte parret at tage sig af papegøjen, mens de gjorde et forsøg på at finde frem til fuglens ejere.

Det har dog vist sig noget sværere end antaget at finde ejerne, for selv om papegøjen havde ringmærke på, var informationerne på mærket så slidte, at de var ulæselige.

Politiet forsøger lige nu at finde ejerne, men indtil videre er det ikke lykkedes. Imens sørger parret i Grevinge for at papegøjen bliver fodret.

- Vi har givet den to skiver rugbrød, nogle vindruer, nødder og noget vand, forklarer Mette.

Lagner i hele hjemmet

Papegøjen opholder sig på køkkenbordet, hvor den skiftevis spiser og sover, men parret har alligevel valgt at lægge lagner ud over alle møblerne for at sikre, at papegøjen ikke efterlader sine efterladenskaber på dem.

- Der er lagner ud over det hele, her ligner et helt dødsbo, siger Mette.

I løbet af tirsdagen vil parret aflevere papegøjen til Odsherred Dyrehospital, som har lovet at tage sig af den, indtil fuglens ejere er blevet fundet.

Har man oplyser i sagen kan man kontalte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App