Ung mand flygtede fra politiet - nu er hans bil beslaglagt

En ung mands værtshusbesøg endte i weekenden med to sigtelser og en beslaglagt bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften var lokalbetjentene fra stationen i Asnæs på patrulje. Omkring klokken 23.00 lavede de en værtshuskontrol på en beværtning på Lindeallé i Nykøbing Sjælland. Mens patruljen var på stedet, kom en bil kørende i friskt tempo, parkerede foran værthuset, hvorefter føreren hidsigt gik indenfor. 

Betjentene fulgte efter og fik stoppet føreren af bilen, som var en 21-årig mand fra Nykøbing Sjælland. Det viste sig, at han var på vej ind på værtshuset for at afklare et økonomisk mellemværende med en gæst på stedet.

Læs også
Teenager anholdt med 28 centimeter lang dolk ved diskotek
Læs også
Teenager anholdt med 28 centimeter lang dolk ved diskotek


Patruljen kontrollerede den 21-årige, og det viste sig, at han ikke havde et gyldigt kørekort, da det er blevet inddraget frem til 2025 på grund af flere tidligere sager om spiritus og narkokørsel. 

Ved fredagens kontrol var han ikke påvirket, men patruljen fandt en lille pose, der indeholdt 0,4 gram kokain, som betjentene tog fra ham. 

Stak af efter sigtelse

Den 21-årige blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og for lov om euforiserende stoffer. Han blev desuden meddelt et forbud om at komme på værtshuset på baggrund af sagen om narkobesiddelse.

Mens patruljen stod med den 21-årige, valgte han af ukendte årsager at stikke af. Han var ikke anholdt, men betjentene havde hans id-kort, og hvad de ellers skulle bruge, så de lod ham løbe.

Narkoen var ikke det eneste, betjentene tog fra ham denne aften. For den 21-årige havde kørt gentagne gange uden kørekort, så hans bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Læs også
Politi konfiskerer ung kvindes bil
Læs også
Politi konfiskerer ung kvindes bil

Betjentene ringede efterfølgende til den 21-årige, som blev gjort bekendt med beslaglæggelsen. Han protesterede over, at politiet havde taget hans bil, så nu skal retten vurdere, om indgrebet var i orden.

Den 21-årige må i øvrigt nu finde et andet sted at gå i byen og gør også klogt i at finde sig en anden måde at transportere sig på. Han vil senere høre mere fra politiet i sine sager.

Mest læste

play
calina-2

Kvinder går utrygge hjem fra byen - nu har fire gymnasiepiger opfundet en løsning

play

Fare for sammenstyrtning på fjernvarmeværk efter eksplosion

play
Skælskør politi

Politi massivt til stede i Skælskør

play
Louise og Vega

Louise mistede sin datter - nu har hun en bøn til alle pårørende

Se flere