Tøjcontainer sprængt i luften

Der lød et brag i Hørve tirsdag aften, hvor en tøjcontainer blev sprængt i luften med så stort et brag, at gadelygter omkring gik i stykker.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En tøjcontainer blev tirsdag aften sprængt i småstykker ved Hørve Station. Omkring klokken 21.30 lød braget, og eksplosionen var så kraftig, at 2 gadelamper i nærheden gik i stykker.

- Brandvæsnets indsatsleder har sagt til os, at han regner med, at det er en krysantemumbombe, der er årsagen på grund af voldsomheden i eksplosionen, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Personer set løbe fra stedet

Ifølge dagbladet Nordvestnyts hjemmeside måtte togtrafikken standse i en perioden, indtil containerresterne var fjernet fra skinnerne. Avisen skriver også, at flere personer blev set løbe fra stedet. Politiet undersøger nu sagen nærmere for at finde frem til skadevolderen. Ingen kom til skade ved hændelsen.

Lokalpolitiet i Holbæk/Nykøbing Sjælland hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på stedet kort før eksplosionen. Kontakt politiet på telefon 114.