Til salg i ti år: Dirch Passers sommerhus endelig solgt

Et af de mest berømte sommerhuse i Odsherred er efter en liggetid på over 1.000 dage nu solgt. Huset er opført af Dirch Passer i 1962.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Klint i det nordlige Odsherred ligger et sommerhus på 281 kvadratmeter med førstesal og stråtækt tag.

Huset er bygget i 1962 af den folkekære skuespiller Dirch Passer, som tilbragte både weekender og ferier i området langt væk fra det hektiske byliv i København.

For nyligt er sommerhuset efter næsten ti år på markedet så blevet solgt for 6.450.000 kroner.

- Det er utrolig dejligt, at vi nu kan sætte solgt-skiltet på, der har været meget medieinteresse for lige netop dét her hus, fortæller ejendomsmægler Lene Høj fra Danbolig Nykøbing Sjælland. 

Svært at sælge
Flere mæglere, forskellige udbudspriser og en liggetid på over 1.000 dage, er der gået. Sommerhusets seneste ejere satte sommerhuset til salg første gang tilbage i 2007. Her blev huset blandt andet vist frem i TV 2s Liebhaverne til skønhedsekspert Ole Henriksen. Dengang lød udbudsprisen på 9,6 millioner kroner.

Siden har sommerhuset været af og på markedet et par gange, men i marts kom det så til salg hos den lokale Danbolig. Det er et par fra København, der har købt sommerhuset.

- Der er ikke ret mange huse, der har en historie som denne her og en del af huset, er faktisk bevaret fra Dirch Passers tid, siger ejendomsmægler Lene Høj.

Ifølge ejendomsmægleren har sommerhuset været en af de ejendomme i landet, der er blevet søgt allermest på, på blandt andet boligsiden Boliga.

Sommerhuset her er i øvrigt det tredjedyreste solgt i Nykøbing Sjælland indenfor de seneste ti år.