Svømmedag i Asnæs

MIN HVERDAG: Formanden for Dragsholm Svømmeklub, Betina Larsen har sendt video fra "Den Store Svømmedag" i svømmehallen i Asnæs på Nordvestsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag den 4. oktober gik Dragsholm og Odsherred sammen om at være med i det landsdækkende arrangement "Den Store Svømmedag".

Dagen var arrangeret i samarbejde med Dansk Svømmeunion, og der var præmier til de svømmeklubber, der havde flest deltagere i vandet, flest deltagere i vandet i forhold til indbyggertal og flest svømmede meter.

I alt deltog 38 svømmehaller i hele Danmark inkl. Grønland, hvor der samlet blev svømmet 8.743.112 meter i svømmehallerne.

I Asnæs svømmehal, hvor Dragsholm og Odsherred Svømmeklub hører til, blev der svømmet 420.650 meter af 257 deltagere.

Deltagerantallet svarer til 8,9 % af indbyggerne i Asnæs.

Det gav de to lokale svømmeklubber en 7. plads i forhold til flest personer i vandet, og de klubber der tilbagelagde flest meter, samt en 9. plads ifht. antal indbyggere.

Dagen blev afviklet med god hjælp fra frivillige fra klubben samt forældre og svømmere, skriver formanden for Dragsholm Svømmeklub, Betina Larsen i en email.

De to svømmeklubber solgte kaffe, kage og sandwich i klublokalet - og alle deltagere fik et fint diplom med hjem, hvor der stod hvor langt den enkelte deltager havde svømmet på dagen.

Betina Larsen skriver, at de helt små svømmere både fik diplom og svømmemærket "Kant til kant".

Hun vil samtidig gerne sige tak på vegne af de to svømmeklubbers bestyrelser for opbakningen til arrangementet til alle der deltog på den ene eller anden måde.