¨

Styr Sommerland Sjællands vandkanon hjemme fra sofaen

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Via et webcam og en app er det nu muligt at styre Sommerland Sjællands vandkanon hjemme fra sofaen.

Hvis dine venner eller bekendte er i Sommerland Sjælland uden dig, så kan du nu hævne dig hjemme fra sofaen. Det skriver forlystelsesparken i en pressmeddelelse.

Sommerland Sjælland har netop introduceret verdens første mobilstyrede vandkanon i parkens vandland. Her kan du via et webcam og parkens app 'Fidyguide' styre kanonen og sprøjte efter dine venner eller andre gæster i parken.

- Jeg har brugt tre-fire år på at udvikle det unikke system og nu er der hul igennem, så både vores gæster i parken og hjemme i sofaen kan sprøjte med TeleSplash, som vi har døbt vandkanonen, afslører Kåre Dyvekær, der er direktør i Sommerland Sjælland og opfinderen af mobilaktiviteterne i parken.

Affyr kanoner og vulkaner

Direktør Kåre Dyvekær har i en årrække brugt de lange mørke vinteraftner på at udtænke nye gadgets, som gæsterne kan få fornøjelsen af, når parken slår portene op i sommerhalvåret.

- Jeg synes, det er utroligt spændende at udforske mulighederne med mobilteknologien, og når det så kan være med til at give vores gæster en ekstra oplevelse, bliver interessen bare endnu større, forklarer Kåre Dyvekær.

Direktørens leg med mobiltelefon og Fidyguide betyder, at gæsterne i Sommerland Sjælland blandt andet kan affyre kanonerne og sprøjte med vand på sørøverskibet 'Sorte Berta', sætte gang i vulkanerne i forlystelsen Amazonas, fodre parkens dyr og meget meget mere.

Fokus på udvikling af app

Selv om gæsterne i Sommerland Sjælland allerede nu, selv kan sætte gang i parken, så stopper løjerne ikke her.

Kåre Dyvekær vil fortsætte med at udvikle nye tiltag, der kan styres med app og mobiltelefon.

- Stort set alle vores gæster har allerede en mobiltelefon og har den med i parken, så det er en oplagt måde at skabe yderligere kendskab til parken og forøge kvaliteten af oplevelsen, når de besøger Sommerland Sjælland eller savner os uden for sæsonen.

Dermed kan gæsterne formentlig se frem til at kunne styre et labyrint-kuglespil via mobilen, affyre en sut-kanon, når familiens mindste skal af med sutterne, eller blive overrasket af lokations-bestemte features, der bliver udløst, når gæsterne bevæger sig rundt i Sommerland Sjælland.

- Der arbejdes på sagen og de mange ideer, siger den stolte direktør.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App