¨

Stoffer stjal veninde

Foto: TV ØST

Sidste weekend døde en mand og en kvinde af en overdosis piller i en lejlighed i den lille by Hørve. TV2 ØST har besøgt en veninde til den døde kvinde for at søge svar på hvad der gik galt.

Sidste weekend mistede Deniz Kirik sin 20-årige veninde til stofferne. Det var ikke noget, der overraskede hende, for veninden havde taget en overdosis flere gange. I juli måned var veninden indlagt på en afvænningsklinik, men forlod stedet efter én dag.

- Jeg er dybt ulykkelig over det, fortæller Deniz Kirik til TV2 ØST.

Hendes veninde omkom, da hun tilsyneladende eksperimenteret med stoffer sammen med en 47-årig mand, der også døde. Veninden er ikke det eneste, Deniz Kirik har mistet til stofferne. For fire måneder siden døde hendes ex-kæreste af en overdosis. Han var storebror til veninden, der døde i lørdags.

- Det har været et mareridt, et stort mareridt, jeg har et kæmpe savn, ikke nok med at han var min partner, han var også min bedste ven, siger Deniz Kirik.

Hun tror, at storebrorens død var det, der gave veninden skubbet ud over kanten.

- Så var hun alene med sin familie og de problemer. Jeg tror, egentlig det var det, der gjorde udslaget. Nu skulle det bare være, og det kunne kun gå for langsomt, fortæller Deniz Kirik.

02:06 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App