¨

Spiller slog sin træner ned

Foto: TV ØST

Vold under serie 4-kamp i Odsherred. En spiller slog sin træner i ansigtet, efter han blev skiftet ud.

Det kan være surt at blive skiftet ud.

En fodboldspiller fra Højbys serie 4-hold blev mere end sur, da han i weekenden blev sendt ud af banen af sin træner. Han gik hen til holdets spillende træner, Jens Skov, og knaldede ham et slag i ansigtet, så han faldt bagover.

Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Episoden foregik lørdag eftermiddag i Fårevejle i Odsherred, hvor Fårevejle BK og Højby IF mødtes.

Da dommeren blev gjort opmærksom på hændelsen, som foregik lige uden for banen, blev kampen afbrudt. Men efter nogle minutter blev den genoptaget.

- De tilskuere, der har set det, er selvfølgelig overraskede over det, men det er ikke, fordi der er uorden i vores klub. Vi accepterer, at der sker ting og sager til træning, men det her er så grelt, at det er over stregen, og det vil vi ikke tolerere i klubben, siger formanden for Højby IF Thomas Lauridsen.

- Vi har snakket det ud med træneren. Og lige nu siger træneren, at han ikke har lyst til at bruge spilleren mere. Det er en spiller, der ikke har været brugt så meget i klubben. Han har kun spillet en enkelt kamp for os tidligere, forklarer Thomas Lauridsen til Nordvestnyt.

På grund af fem afbud til holdet kom der nogle spillere fra periferien med. Den pågældende spiller var blevet skiftet ind i kampen, da han senere af træneren fik besked på, at han skulle ud igen. Thomas Lauridsen forventer ikke, at spilleren dukker op igen.

Voldsepisoden er ikke meldt til politiet.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App