Sommerland fik stjålet ATV’er - nu er to mænd sigtet

To mænd fra Odsherred påstår, at de intet kender til tyveriet, men at de blot har byttet sig til ATV'erne.

I løbet af den seneste halvanden måned har Sommerland Sjælland fået stjålet to ATV'er. En sag, som kunne være endt her – men i går onsdag tog sagen om de savnede køretøjer en drejning.

To lokalbetjente fra nærpolitistationen i Asnæs var en tur i Fårevejle i andet ærinde ved en "uddannelsesinstitution" i byen, da betjentene her fik øje på en nymalet ATV, som de hurtigt fik mistanke om kunne være stjålet.

- De to betjente slap ikke ATV'en af syne, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, som videre kan fortælle, at betjentene snart efter fandt frem til en 18-årig mand, der erkendte, at han havde "byttet sig til køretøjet".

Det var de to betjente David og Peter fra Midt- og Vestsjællands nærpolitistation i Asnæs, der fik øje på den stjålne ATV.
Det var de to betjente David og Peter fra Midt- og Vestsjællands nærpolitistation i Asnæs, der fik øje på den stjålne ATV. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Manden, der er lokal, er derfor blevet sigtet for hæleri.

Fanget på kamera

Snart efter fik politiet også efter eget udsagn "opsnuset" den anden ATV.

Det kunne en patrulje fra Nykøbing Sjælland konstatere, da de ankom til en adresse i Højby tilhørende en 34-årig mand.

Vedkommende afviste ethvert kendskab til, at ATV'en skulle være stjålet, da han ifølge eget udsagn også havde "byttet sig til den", hvilket dog ikke var nok til at overbevise de to betjente, som sigtede manden for tyveri.

Læs også
Ulovlig kørsel skræmte dyr i skovområde
Læs også
Ulovlig kørsel skræmte dyr i skovområde

Sagen om hæleri vil nu blive undersøgt nærmere, alt imens at de to stjålne ATV er blevet returneret til sommerlandet.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi har borgere været gode til at komme med tip i sagen om de to stjålne ATV'er, ligesom to personer i forbindelse med det andet tyveri i september blev fanget på overvågningskamera.