Seks personer på hospitalet efter trafikulykke

Seks personer meldes kvæstet efter en trafikulykke i Odsherred søndag eftermiddag. Fire har mindre kvæstelser, men en er fløjet til København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde, der overså sin vigepligt, var efter alt at dømme årsagen til en ulykke i Odsherred søndag eftermiddag, hvor to biler ramte hinanden.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST. Ulykken er sket i krydset mellem Dragsmøllevej og Kalundborgvej ikke langt fra Dragsholm Slot.

- En bil svingede ind på Kalundborgvej, og en anden bil kunne ikke undgå at ramme den, fortæller vagtchef Lars Galasz til TV ØST.

Fløjet til Rigshospitalet

I den første bil sad en 65-årig kvinde og en passager. I den anden bil sad en familie med to voksne og to børn.

- Den 65-årige kvinde blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet i København, mens en passager i bilen blev kørt til behandling på Holbæk Sygehus. Ingen af dem skulle dog have livstruende kvæstelser. I den anden bil blev hele familien kørt til behandling for mindre kvæstelser på Slagelse Sygehus, oplyser Lars Galasz.

Ulykken undersøges nærmere

Kalundborgvej blev spærret efter ulykken, og øjenvidner fortæller TV ØST om et massivt af ambulancer, politibiler og andet beredskab.

Politiet vil nu undersøge ulykken nærmere.

- Vi skal afhøre vidner og lave politirapporten om ulykken færdig. Men lige nu er vores teori, at kvinden overså sin vigepligt, siger vagtchefen.