Sag om manglende mobildækning på ministerbord

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) skal nu forholde sig til dårlig mobildækning i yderområder, efter at en dement mand forleden ikke kunne findes

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I sidste uge forsvandt en 95-årig dement mand fra Ordrup i Odsherred Kommune, og på grund af dårlig mobildækning kunne personalet ikke spore hans GPS.

Sagen har nu fået folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff (S) til at stille spørgsmål om den dårlige modbildækning til erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S).

- Jeg mener, at vi fra Folketingets side har et ansvar for at sikre ordentlig mobildækning i hele landet, også i de tyndt befolkede områder. Det er en af forudsætningerne for at kunne bo og arbejde og føle sig sikker i hele Danmark, skriver han til ministeren og følger op med spørgsmålene:

Hvad gør du dig af overvejelser omkring hvordan vi sikrer bedre mobildækning i tyndt befolkede områder? Og hvad planlægges der fremadrettet?

Den 95-årige mand blev trods eftersøgning med politi, politihunde og helikopter først fundet morgenen efter af en tilfældig borger i området. Han blev fundet i god behold.