¨

Psykologer hjælper Egebjergs børn

Foto: TV ØST

Mandag morgen tog Odsherreds borgmester og kommunedirektør til Egebjerg Skole for at igangsætte en beredskabsplan. Lokalsamfundet skal beskyttes og børnene hjælpes.

Efter en uge, hvor politi, beredskab, hjemmeværn og landsdækkende medier har belejret den lille by Egebjerg i Odsherred oven på det formodede drab på et spædbarn for cirka fem år siden, er der blevet tid til at give hjælp til børnene i lokalområdet. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

- Mens medierne har rendt rundt ude i den lille by, så har der jo bredt sig en slags chokeffekt, så det er først nu, vi kan komme til at hjælpe, og derfor tager vi i dag (mandag. red.) ud til Egebjerg Skole for at orientere og for at tilbyde eleverne og deres forældre en samtale med kommunens psykologer, hvis de har behov for det, siger Odsherreds borgmester, Thomas Adelskov (S).

- Samtidig er byrådet blevet orienteret om sagen i løbet af weekenden, og kommunens medarbejdere er via intranettet blevet orienteret om vores rolle i sagen, lyder det fra borgmesteren til dagbladet Nordvestnyt.

Ifølge kommunedirektør Gitte Løvgren så handler det først og fremmest om at beskytte og hjælpe den nu 23-årige kvinde, der er den centrale person i hele sagen.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App