¨

Populær ungdomsserie om druk og hurtig kærlighed vender tilbage - nu søger de statister

I serien følger man 21-årige Asta, der drømmer om at slå igennem som skuespiller i København. Men på grund af pengeproblemer må hun æde sit nederlag og flytte hjem til sine forældre i Odsherred. Foto: TV2 ØST

Tv-serien Doggystyle, der handler om ungdomskultur, druk og kviklån i Odsherred, får en anden sæson.

Drømmer du om at blive skuespiller?

Så har du måske chancen, når holdet bag DR3-serien Doggystyle begynder optagelserne til anden sæson af den populære ungdomsserie, der handler om hurtig kærlighed, druk og kviklån blandt unge i Odsherred.

Der kommer meget mere power på kærligheden i sæson to

Anna Emma Haudal, forfatter og instruktør

Første sæson udspillede sig især på Sjællands Odde, men denne gang rykker en del af optagelserne længere sydpå - til Burgerhjørnet ved Vig og til Asnæs Centret.

Her skal filmholdet og skuespillerne arbejde på en scene i perioden fra den 17. til den 21. juni på Burgerhjørnet, hvorefter de rykker til Asnæs Centret fra den 8. til 10. juli. Og i den forbindelse søger holdet bag serien statister, skriver Sjællandske.

Kommer du her tit, og har du lyst til at være med på en professionel filmproduktion? Så er det dig vi mangler.

Sådan lyder opfordringen i et brev, som Burgerhjørnets ejer, byrådsmedlem for Socialdemokratiet Søren With nu har hængende i grillbaren nær Vig.

- De kontaktede os for snart 14 dage siden og igen forleden for at spørge, om de måtte hænge opslaget op, fortæller Søren With til avisen.

Set over en halv million seere

I serien følger man 21-årige Asta, der drømmer om at slå igennem som skuespiller i København.

Men på grund af pengeproblemer må hun æde sit nederlag og flytte hjem til sine forældre i Odsherred, hvor hun skal få hverdagen til at fungere langt fra storbyens barer og bollevenner.

Der er Anna Emma Haudal, som både er forfatter og instruktør på ungdomsserien. Hun er selv opvokset i Odsherred, og rejste efter gymnasiet til København.

Artiklen fortsætter under billedet.

Anna Emma Haudal. Foto: Bue Bukh - TV ØST

Første sæson af Doggystyle blev det mest streamede program på DR TV i 2018 med over 500.000 seere, og den vandt endda Haudal Soundvenues Fremtidspris.

Den store interesse har gjort, at DR3 har bestilt endnu en sæson.

Anna Emma Haudal kan afsløre særlig meget om den kommende sæson. Men hun løfter alligevel sløret en smule.

- Man kan forvente lidt længere afsnit, fordi jeg har brug for at kunne folde karakterernes historie lidt mere ud. Og så kommer det til at handle meget om at lykkes med kærligheden. Der kommer meget mere power på kærligheden i sæson to, siger Anna Emma Haudal til dr.dk.

Anden sæson af Doggystyle får efter planen premiere til efteråret.

03:03

Se eller gense indslaget om tv-serie Doggystyle fra den 16. november 2018.

Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App