Politiet søger fire drenge efter påsat brand i indkøbscenter

Politiet forsøger at finde frem til fire drenge, som blev set i Asnæs Centret efter en påsat brand fredag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kunderne i Asnæs Centret i Odsherred blev kort før klokken 18.00 fredag evakueret på grund af en påsat brand, som menes at være opstået på et toilet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Der var røgudvikling på et kundetoilet, og vi har mistanke om, at nogle drenge har sat ild til noget toiletpapir, siger Henrik Jørgensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

Den påsatte brand udviklede en del røg i centeret, og derfor valgte politiet at evakuere folk fra stedet.

Politiet fik meldingen klokken 17.47 via en automatisk brandalarm.

Søger stadig vidner

Et par enkelte personer meldte sig med ubehag efter røgudviklingen. De blev ifølge vagtchefen tilset af redningsmandskab fra en ambulance på stedet. Men ingen personer kom alvorligt til skade. 

 
 
Foto: alarm112danmark

- Et vidne har set nogle på stedet på det tidspunkt, hvor røgen starter. Det efterforsker vi, så vi kan finde ud af, hvem der har været på det toilet, fortæller Henrik Jørgensen.

Der blev i alt det fire drenge. Nu ska politiet blandt andet gennemgå videoovervågning fra centeret for at finde frem til de fire personer, men de søger stadig vidner i sagen.

- Hvis nogen har set eller hørt noget, så vil vi selvfølgelig gerne høre fra dem. Men vi har desværre ikke noget decideret signalement af de fire drenge, siger Henrik Jørgensen. 

Der var ifølge politiet ikke fare for, at ilden ville sprede sig.

Hvis man oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.