Politiet søger vidner til chikanekørsel - mand flygtede med barnebarn i bilen

To mænd blev uenige i trafikken tirsdag middag, og det endte i påkørsel og kast af plastikflaske. Nu søger politiet vidner til den hasarderede kørsel.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi modtog tirsdag middag en anmeldelse om uenighed i trafikken, der endte med at en bil blev påkørt på vej mod Sanddobberne i Høve. 

- De to invovlerede parter bliver uenige på den her parkeringsplads, hvor den ene part siger, at den anden part ikke vil flytte sig. Så indgår de en dialog, som de bliver uenige om, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

quote De to invovlerede parter bliver uenige på den her parkeringsplads

Charlotte Tornquist, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi

Anmeldelsen blev indgivet af den ene part, en 52-årig mand fra Holbæk, som var kørt fra stedet, da han følte sig truet af modparten - en mand i en kassebil, som ifølge anmelderen havde bakket ind i hans bil med vilje.

Den 52-årige kørte fra stedet, da han havde sit barnebarn med i bilen, men kassebilen fulgte efter den 52-årige. På vej mod Sanddobberne var kassebilen ifølge den 52-årige vendt om og kørt direkte mod hans bil, så han måtte undvige.

44-årig mand nægtede at have påkørt bil

Chikanekørslen fortsatte ifølge anmelderen, som efter rundkørslen i Snertinge igen blev mødt af kassebilen, som igen kørte mod den 52-åriges bil. Føreren af kassebilen kastede her en plasticflaske mod den 52-åriges bil.

Politiet kørte til stedet, og fik standset kassebilen i Jyderup. Føreren viste sig at være en 44-årig mand fra Fårevejle, som havde en anden opfattelse af situationen.

Han nægtede at have kørt mod den 52-årige, men havde selv følt sig truet af modparten.

Han var kortvarigt anholdt og politiet testede ham med narkometeret, som gav negativt resultat.

Bilen blev ransaget, hvor en tilkaldt narkohund fandt 6 hashjoints, som den 44-årige blev sigtet for at besidde.

Politi søger vidner 

Ingen af de implicerede havde skader, og der var kun mindre skader på bilerne. Sagen blev herefter juridisk vurderet, og der blev ikke fundet grundlag for at tilbageholde den 44-årige, som derfor blev løsladt.

Politiet efterforsker nu sagen og søger i den forbindelse vidner.

quote Føreren af kassebilen nægter, at det er sket, så vi skal have nogle uvildige vidner, der kan beskrive situationen

Charlotte Tornquist, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi

Bilister eller andre som har set episoden ved ishuset i Høve eller som har set den hvide VW kassebil køre hasarderet og til fare på vej mod Sanddobberne, eller i Snertinge/Jyderup området tirsdag omkring kl. 12.30-13.00 bedes kontakte politiet på tlf. 114.

- Hvis der er nogle vidner, der har set de her episoder, hvor kassebilen angiveligt skulle have forsøgt at have kørt mod personbilen. Føreren af kassebilen nægter, at det er sket, så vi skal have nogle uvildige vidner, der kan beskrive situationen, siger kommunikationsrådgiver Charlotte Tornquist.

Ifølge politiet kan vidners observationer være meget vigtige i forhold til at belyse sagen.