Politiet: Serieblotter må være lokal

Efterforskningsleder hos Midt- og Vestsjællands Politi er nu overbevist om, at gerningsmanden bag seks anmeldelser om blufærdighedskrænkelse skal findes lokalt

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han er dukket op fra afsides buskadser og fjerntliggende veje, derfor er efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi Ove Pedersen overbevist om, at den mand, der er blevet udråbt som serieblotter, skal findes lokalt i Højby.

- Vi går ud fra, at han enten er lokal eller kender lokalområdet godt, fordi han dukker op steder, man ikke kan finde frem til, hvis man ikke har et godt kendskab til området. Derudover slår han til på et koncentreret område i Højby, fortæller Ove Pedersen, efterforskningsleder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet har nu fået seks anmeldelser om episoder, hvor en mand af samme signalement har henvendt sig til børn i området og krænket deres blufærdighed ved at blotte sig.

Politiet leder efter mandens bil

Hidtil har politiet afhørt mere end 12 børn i sagen, både vidner og ofre for mandens krænkelser. Manden bliver beskrevet som midaldrende klædt helt i sort, iført en sort hue. Han har skægstubbe og taler dansk. Men det vigtigste spor i sagen er ifølge efterforskningsleder Ove Pedersen den bil, manden er set køre væk i.

- Vi har fået en del tip om bilen, som er en mørkeblå VW Polo, så den leder vi efter nu, fortæller Ove Pedersen.

Hvis du har nyt i sagen bedes du henvende dig til Midt- og Vestsjællands Politi.