¨

Politiet på jagt efter tyvekoster i stor aktion i Odsherred: 42-årig mand fængslet

Hos en 42-årig mand fra Nørre-Asmindrup fandt politiet cirka 425 gram amfetamin, som politiet mistænker ham for at have besiddet med henblik på videresalg. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Midt- og Vestsjællands Politi ransagede en række adresser i Odsherred Kommune efter en målrettet efterforskning mod indbrud, hæleri og besiddelse af narkotika.

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi gennemførte onsdag formiddag en række ransagninger på flere adresser i Odsherred Kommune.

Det skete efter en forudgående og målrettet efterforskning mod indbrud, tyveri, hæleri og besiddelse af narkotika. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved ransagningerne fandt politiet effekter som håndværktøj, haveredskaber, knallerter, cykler samt et par designermøbler. Politiet fandt desuden et jagtgevær, der stammer fra et indbrud i et sommerhus i Odsherred.

42-årige varetægtsfængslet i tre uger

Hos en 42-årig mand fra Nørre-Asmindrup fandt politiet cirka 425 gram amfetamin, som politiet mistænker ham for at have besiddet med henblik på videresalg. 

Læs også Mand med skarpladt pistol anholdt i stor politiaktion

Manden blev anholdt og klokken 13.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk som sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191. Anklagemyndigheden begærede grundlovsforhøret behandlet for lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og den 42-årige blev varetægtsfængslet foreløbigt i tre uger.

Nu har politiet et omfattende registrerings- og efterforskningsarbejde med hensyn til de beslaglagte effekter, der ifølge politiet er tyvekoster.

Politiet havde forud for ransagningerne indhentede retskendelser.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App