Politiet mener at have fundet John død

Efter at have været efterlyst i 16 dage mener politiet at have fundet liget af 50-årige John Hilligsøe.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

13. oktober forsvandt 50-årige John Hilligsøe, da en kammerat ville køre ham til psykiatrisk behandling i Roskilde.

Hilligsøe bad ham om at standse bilen, hvorefter han stak af ved noget vejarbejde i Vig og blev samlet op af en tilfældig bilist.

Læs også: Intet spor af forsvundne John

Fundet  i grøft

Siden har han været efterlyst af politiet, men nu mener ordensmagten, at han kan være dukket op.

- Der er fundet et lig i en grøft på Odsherredvej sydvest for Nr. Asmindrup, og ud fra beklædning og andre genstande fundet på stedet, er vi ret sikre på, at der er tale om John Hilligsøe, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Liget blev fundet af en landmand, som tirsdag formiddag var ude for at tjekke sine marker oven på mandagens voldsomme storm. Han fik øje på en tøjbylt i en 3 meter dyb grøft, og da han kiggede nærmere, kunne han se, at der lå en person under tøjet.

Datter underrettet

Han tilføjer, at der ikke umiddelbart er mistanke om, at der er sket nogen forbrydelse. John Hilligsøe blev i forbindelse med sin forsvinden beskrevet som selvmordstruet og tiltagende psykotisk, og hans datter Sarah Hilligsøe Jannsen har fortalt til TV2 ØST, at hendes far formentligt var bange for, at folk var efter ham.

Der skal i løbet af onsdagen afholdes ligsyn for endeligt at fastslå identiteten på liget og dødsårsagen. Datteren er underrettet om politiets teori om, at det kan være hendes far, der er fundet. På en Facebookside oprettet omkring eftersøgningen af John Hilligsøe skriver hun følgende:

- Jeg svare ikke på.private spørgsmål om hvordan han er fundet, hvor lang tid osv. Vi er i familien fuldstændig ødelagte og jeg holder på, at jeg for nu, godt må have lidt privat sfærer. Skal nok komme med de oplysninger senere.
Se indlægget her.

Læs også: - Hjælp mig med at finde min far