Politiet leder stadig efter drabsmand

En 26-årig mand er varetægtsfængslet for grov vold, men politiet leder stadig efter den person, der dræbte en 33-årig mand i Asnæs natten til lørdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet anholdt lørdag 3 personer og sigtede dem for drab eller medvirken til drab. Men sagen mod de 3 smuldrede, og kun én af dem blev varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør søndag. Det er en 26-årig mand fra Asnæs området, som nu sigtes for grov vold mod en 38-årig mand, der også var til stede ved slagsmålet lørdag nat.

En 19-årig kvinde fra Asnæs og en 28-årig mand fra København er nu på fri fod. Ifølge politiet er de dog stadig sigtet i sagen, men politiet er overbevist om at det ikke var dem, der førte kniven.

Knivstikkeriet fandt sted foran Café Germo på Rådhusvej i Asnæs. Politiet modtog kort før klokken 2 natten til lørdag en anmeldelse om, at et skænderi mellem 2 personer havde udviklet sig til et slagsmål mellem to grupper af gæster. 

Ud over den 33-årige mand, som blev dræbt, blev den 38-årige mand stukket overfladisk med en kniv i ryggen. Han blev behandlet på skadestuen og sendt hjem igen.