Politiet har fundet mand bag påkørsel af motorcykelbetjent

Tirsdag aften fandt politiet frem til den mand, der i begyndelsen af oktober kørte ind i en motorcykelbetjent med vilje.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det lykkedes tirsdag faten politiet at finde den mand, som er mistænkt for at køre ind i en motorcykelbetjent med vilje i starten af oktober.

3. oktober kørte betjenten efter en 18-årig mand, fordi hans bil var forsynet med stjålne nummerplader. Manden var dog ikke interesseret i at tale med betjenten og kørte vider,e men pludselig stoppede han på Bybjergvej i Asnæs.

Det samme gjorde betjenten, men til sin store overraskelse begyndte bilisten pludselig at bakke og kørte direkte ind i motorcyklen og ham, så han røg to-tre meter bagud.

Heldigvis kom han ikke noget alvorligt til, men motorcyklen var så beskadiget, at den ikke kunne køre videre.

Kendt fra tidligere sag

Politiet kom hurtigt på sporet af, hvem manden bag rattet i bilen kunne være - blandt andet på baggrund af en sag tidligere med en lignende bil, men det har ikke været muligt at finde ham før nu.

- Manden har ikke nogen fast adresse, hvilket har gjort det lidt svært at finde frem til ham, men det lykkedes tirsdag, hvor vi fandt ham i Kalundborg hos en bekendt, siger Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiets jurister skal nu se på, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør.