¨

Politiet graver stadig efter spor i Egebjerg

Foto: TV ØST

I dag fortsatte politiet efterforskningen af et større afspærret område i Egebjerg syd for Nykøbing Sjælland. Men politiet er stadig meget lukket omkring sagen, og hvad de leder efter.

Bag politiafspærringen ved Egebjerg blev der i dag gravet dybt i jorden.

Den 900 kvadratmeter store grund på Egebjegvej blev i går spæret af, men politiet er stadig meget lukket omkring efterforskningen.

- Jeg vil slet ikke komme ind på, hvad det er for nogle oplysninger, vi arbejder ud fra. Vi har nogle oplysninger om, at vi måske kan finde nogle spor herinde, siger Per Heide Sørensen, der er vicepolitiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi.  

Politiet har til efterforskningen tilkaldt et hold arkæologer fra Moesgård Muesum ved Århus, der er eksperter i at sikre og udgrave spor. Arkæologerne har tidligere hjulpet politiet i sager  blandt andet da et lig blev fundet gylletank i Vejle sidste år.

Politiet bekræfter dog, at de graver efter spor, der er i den tunge ende af strafferegisteret. Området er derfor også under skarp bevogtning.

- Vi bliver ved indtil, at vi er sikre på, at vi har undersøgt området godt. Vi arbejder videre i dag, og jeg forventer også at vi er der i morgen med, siger Per Heide Sørensen, der er vicepolitiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

01:49 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App