¨

Politiet efterlyser hjemmerøvere

Foto: TV ØST

En kvinde fra Fårevejle blev udsat for hjemmerøveri kort før jul. Nu efterlyser politiet gerningsmændene.

En 60-årig kvinde fra Fårevejle fik en ubehagelig optakt til julen, da hun blev udsat for røveri i sit hjem på Ordrupvej. Politiet efterlyser nu gerningsmændene til overfaldet.

Lørdag den 22. december omkring klokken 18.30 blev den 60-årige kvinde antastet af to mænd, der var trængt ind i hendes hjem, hvor de sprayede hende i ansigtet, så hun blev blændet. Mændende krævede at få udleveret penge og smykker, de tog hendes fingerringe af og stjal hendes mobiltelefon og en pung med et kreditkort, som de krævede at få udleveret koden til.

Røverne forlod herefter stedet i ukendt retning.

Efterlyser to røvere

Den 60-årige kvinde har oplyst til politiet, at de to overfaldsmænd var 20-25 år, atletiske af bygning, og at de talte dansk uden accent.

Ved undersøgelsen af gerningsstedet blev det konstateret, at gerningsmændene var kommet til stedet i bil og havde parkeret på Kårupvej cirka 100 meter fra gerningsstedsadressen. Spor på stedet indikerer, at de var kørt fra stedet med stor hastighed, men i ukendt retning.

Nu er politiet interesseret i at høre fra vidner, der har oplysninger om gerningsmændene eller mistænkelige køretøjer i området omkring gerningsstedet på det pågældende tidspunkt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App