Politiet efterlyser 4 vidner til hærværk

4 unge mænd bliver nu efterlyst af politiet, fordi de er set gående rundt i Vig den nat, hvor gerningsmænd lavede hærværk mod hallen for anslået 100.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser 4 vidner til omfattende hærværk i Vig Svømmehal på Ravnsbjergvej.

Hærværket blev begået i tidsrummet mandag den 3. juni klokken 15.30 til tirsdag den 4. juni klokken 7, hvor der blev ødelagt for anslået 100.000 kroner, oplyser politiet.

Gik rundt om natten

Nærpolitiet Nykøbing Sjælland har i forbindelse med efterforskningen i sagen fået oplysninger om, at 4 unge mænd omkring midnat mellem mandag og tirsdag er set på Shell i Vig og set gående i nordlig retning ad Holbækvej mod lyskrydset til Ravnsbjergvej.

De 4 unge mænd beskrevet som:

  • A: Mand, 18-22 år, cikra 180 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Han havde lyst hår muligt med voks og var iført mørkt tøj og grønne Kinasko med hvid stribe og hvide strømper.
  • B: Mand, 18-22 år, 175-180 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde mørkt strithår og var iført grøn/mørk trøje, sorte bukser og røde sko.
  • C: Mand, 18-22 år, 165-175 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning. Han havde mørkt strithår og var iført mørkt tøj. Han havde en speciel ”oppustet/pumpet” gang.
  • D: Mand, 18-22 år, 175-185 ccentimeter høj, spinkel. Iført mørkt tøj.

Kørte rundt i trækvogn

A skubbede en mindre trækvogn, hvori B sad. Vognen påkørte en lygtepæl, hvorved stangen blev skubbet ind i maven på A, der faldt omkring på fortovet. Herunder råbte C, om de ville se, om ”Mathias” var kommet til skade.

D skubbede en sækkevogn, hvorpå der stod nogle kasser – formentligt et tændt musikanlæg. D er ”fanget” på overvågningen på Shell klokken 00.08.

Vil gerne i kontakt med de 4

Nærpolitiet Nykøbing Sjælland ønsker at tale med de 4 unge mænd, der muligt kan have kendskab til hærværket eller kan have set køretøjer eller personer, der kan sættes i forbindelse med hærværket.

Politiet kan kontaktes på telefon 46 35 14 48 (Midt- og Vestsjællands politis telefonnummer).